Sødt og energirigt tilskudsfoder​

Adival producerer forskellige søde foder-blandinger, blandt andet den populære Kagemix til dyr baseret på kiks og kager, der dels anvendes som ingrediens i foderstoffernes produktion og dels anvendes som smags- og energiforstærker hos hjemmeblandere.

Derudover produceres foder af restprodukter og tilskudsblandinger baseret på restprodukter fra konfektureindustrien som energitilskud i sostalde og som smagsforstærker i kalvebesætninger.

Miljø og dyrevelfærd

De senere år er fokus mere og mere blevet rettet mod at nedbringe madspild i alle led. Dette gør vi form af vores kagemix til dyr.

Adival har igennem mere end 20 år stået for afhentning af rest- og spildprodukter, som i stedet for at blive kasseret, bliver videreforarbejdet til et smagfuldt foder af restprodukter, der dels giver større ædelyst og bedre trivsel i stalden og dels nedbringer miljøbelastningen i forbindelse med bortskaffelsen af produkterne.​

Kontakt os hvis du er interesseret i foder af restprodukter

Hvis foder af restprodukter, herunder kagemix til dyr, lyder som noget for dig, skal du blot kontakte os. Du kan ringe på telefon 75 33 11 20 eller skrive en mail til adival@adival.dk. Du kan også bruge nedenstående kontaktformular, så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt, så vi kan tale nærmere om, hvad du har brug for. Vi vil glæde os til at høre om netop dit behov.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt