​  Send e-mail to scraptrans@scraptrans.dk  

Call us 75 33 11 20

Om os​

ScrapTrans A/S så dagens lys i år 2000, hvor Ole Christensen oprettede firmaet. Men allerede 20 år tidligere var Ole begyndt at beskæftige sig med genanvendelse af spildprodukter fra fødevareindustrien til foderbrug. Først som selvstændig landmand, og siden som handelsmand. 


I årene fra 2000 til nu har ScrapTrans været igennem en rivende udvikling, hvor der blev bygget det nuværende domicil i Billund i 2006. Og med de nye haller, fik vi opstillet produktionsanlæg, så de forskellige restprodukter kunne mixes til nye produkter, der kom de danske husdyr til gavn. ScrapTrans fik status af Gazelle virksomhed i år 2007 samt år 2008. I 2007 blev Søren Christensen ansat i ScrapTrans. Søren er udlært elektriker, og har derfor været et stort aktiv omkring produktionsanlægget i Billund, samt lokale løsninger hos vores leverandører. Med Sørens indtræden i ScrapTrans, startede et glidende generationsskift, som er godt i gang i disse år.
I dag leverer vi hos ScrapTrans på årsbasis ca. 20.000 ton fodermiddel til landbrugs-sektoren. Denne mængde fordeler sig på forskellige fodermidler fremstillet i Billund, samt produkter der uforarbejdet transporteres direkte til landmændene. 


Bæredygtighed er en af grundstenene i vores virksomhed. For os er det vigtigt, at ting kommer på de rette hylder, når de ikke længere kan gøre gavn som først beregnet. Derfor bliver vi ved med at nytænke i, hvordan de produkter vi får ind i huset bør anvendes videre. Igennem de seneste 2 år har ScrapTrans deltaget i et projekt med Teknologisk Institut omkring laver som fremtidens proteinkilde. Her bidrager vi med at finde den optimale fodersammensætning til larverne.Projektet forventes at blive banebrydende for fremtidens fødevarer, om end det i første omgang er basseret på produktion af larver til foderbrug. 


Miljøet tænkes så vidt muligt ind i hverdagen hos ScrapTrans. Emballage sorteres og bortskaffes iht. gældende regler. Vores biler er miljøgodkendt euro5, og ved nyanskaffelse optimeres dette. Med udgangspunkt i det, og fokus på forbrug af el, vand og varme, har vi indtil videre opnået Miljø diplom 2 gange i Greenet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skal vi også hjælpe med jeres restprodukter? Tøv ikke med at tage kontakt til os. Du kan ringe på telefon 75 33 11 20 eller skrive en mail til scraptrans@scraptrans.dk. Så sørger vi for et gratis og uforpligtende tilbud til netop din opgave.

Du kan også benytte nedenstående kontaktformular til at indhente et gratis tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Please make sure all required fields are filled out correctly

Afhentning og genanvending af rest/spildprodukter fra levnedsmiddelvirksomhed

​Se her hvad vi støtter samt vores miljø godkendelser

​Firmainformation

Scraptrans A/S

CVR: 25447964

Adresseinformation

Stilbjergvej 1 A

7190 Billund

​Kontaktinformation