​  Send e-mail to scraptrans@scraptrans.dk  

Call us 75 33 11 20

Bortskaffelse af levnedsmiddelrester

Er du producent af non animalsk fødevarer, og har behov for en seriøs samarbejdspartner til at aftage dine rest- og spildprodukter, så er du kommet til rette sted.

ScrapTrans har et slogan der hedder ”Food to feed”. Vi ønsker at tage vores del af ansvaret for en verden i balance, hvor den cirkulær økonomi vinder mere og mere indpas. 


Vi har igennem de seneste 30 år beskæftiget os med afhentning af restprodukter fra fødevareindustrien, og videreformidlet dem til landbrugssektoren.

En stor del af de fødevare vi mennesker indtager, kan i den rette kombination berige dyrevelfærden på de danske gårde. Derfor har vi i samarbejde med foderstof industrien og foderkonsulenter kontinuerligt optimeret på at få det bedste ud af de produkter industrien af forskellige årsager må bortskaffe.

Vi opererer hovedsaligt i Danmark, men afhenter også i vores nabolande.
For os er det vigtigt at høre på, hvad virksomheden har af behov i forbindelse med bortskaffelse af deres restprodukter. Herefter finder vi sammen den bedste løsninger for den enkelte virksomhed, med tanke for arbejdsmiljø og økonomi.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skal vi også hjælpe med jeres restprodukter? Tøv ikke med at tage kontakt til os. Du kan ringe på telefon 75 33 11 20 eller skrive en mail tilscraptrans@scraptrans.dk. Så sørger vi for et gratis og uforpligtende tilbud til netop din opgave.

Du kan også benytte nedenstående kontaktformular til at indhente et gratis tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Please make sure all required fields are filled out correctly

Afhentning og genanvending af rest/spildprodukter fra levnedsmiddelvirksomhed

​Se her hvad vi støtter samt vores miljø godkendelser

​Firmainformation

Scraptrans A/S

CVR: 25447964

Adresseinformation

Stilbjergvej 1 A

7190 Billund

​Kontaktinformation